Spelbreker

Wat gebeurt er hier toch in hemelsnaam? Is het moeder aarde die de wereld terug leven geeft? Of zit er een menselijk brein achter dit virus? Betekent deze biologische oorlog het einde van de mensheid? Daar heb je al enkele van de vele vragen die in mijn hoofd rondspoken, nu ja wie zal het zeggen? 

Mijn naam is Hannes Coutigny, ik ben een jonge man van 19 jaar. Ik vind mezelf echt een levensgenieter, iemand die de wereld wil ontdekken in al zijn facetten. Deze zomer wil ik opnieuw het oosten gaan bewonderen, maar momenteel word ik opgehouden… COVID-19 is de spelbreker. Het ziet er naar uit dat dit virus samen met mij de toekomst in zal gaan. 

Via deze blog wil ik graag mijn eigen bedenkingen en gedachtes met jullie delen. Dit virus doet me denken aan passages uit boeken die ik heb gelezen, historische gebeurtenissen als de Spaanse griep, de holocaust,… daarnaast geeft dit virus mij angsten en leert het me tegelijk zoveel bij over de mensheid.

Ik daag jullie uit om samen met mij een weg te vinden door deze heisa.

Comments

  1. Dag Hannes.

    Welkom aan boord van ons reddingsvlot. Ik zie nu al uit naar meer bijdrages van je. In enkele korte teksten wist je mijn aandacht te trekken. Ik voel me uitgedaagd!
    Veelbelovend! Doe zo voort, maar maak je teksten gerust langer. Mocht je ng op zoek zijn naar schrijftips, zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Benedict_Wydooghe/Sxrivn_is_koken.

    Gegroet!

    ReplyDelete
  2. super hoe je stilstaat bij belangrijke dingen!

    verlang om meer te zien!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Albert Camus en ‘La Peste’

Epicurisme in tijden van corona

Een terugblik